lørdag 26. mars 2011

Ny hage - ny blogg

Nytt liv og ny hage, krever ny blogg! :-)

Jeg flyttet til Beite-hagen i fjor sommer, og gleder meg til å forme den! Men først må det bli sommer, da, og det ser ut til å ta sin tid. I dag har det snødd store deler av dagen!




Men småfuglene er jo søte, da.

Men det kribler i fingrene, og jeg lengter etter å kjenne sola varme mens jeg pusler i hagen. Drømmer om roser, peoner og klematis! Bringebær og jordbær. Og et drivhus...

Heldigvis går det fint an å kose seg med inneplantene mens man venter på våren! De fleste pellisene har klart seg fint i vinduskarmene i stua og på loftstua. Nå blir de stadig kraftigere, og flere kommer med blomster.




"Dronning Ingrid"

En annen favoritt i vinduskarmen er orkideene. De er så lekre, og så er den store variasjonen fascinerende! I går var vi innom Plantasjen, og da ble det med fem nye orkideer hjem, gitt! Nesten helt av seg selv, liksom... Det er jo helt umulig å holde seg til shoppingbudsjettet når man er på sånne steder... Vel, vel. Orkideene var flotte! Bare se her:





Ellers nærmer det seg frøsåing. Akeleier og geranium koser seg allerede i drueboksene sine under snøen. Det blir spennende å se når de spirer.

6 kommentarer:

  1. Flott ny blogg! Ja, på Plantasjen kan det fort bli med mere i handlekurven enn det som var meningen. Men slik er det nå en gang å være hagegal! Gleder meg til å følge bloggen din videre.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ny blogg og ny hage :-) Nye hager er spennende å begynne på. Ikke vanskelig å forstå at det kribler etter å komme i gang.

    SvarSlett
  3. Åh så fine bilder! Gratulerer med ny blogg =)Nå går vi en herlig tid i møte!

    SvarSlett
  4. Nydelige orkideer, og gratulerer med ny blogg :)

    SvarSlett
  5. Gratulerer med ny blogg...............
    Tiden nå blir spennende,beste tiden på
    året syntes jeg.....

    SvarSlett
  6. Gratulere med blogg, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.
    Orkideende var nydelig, ha en fin dag,

    Lisbeth;O)

    SvarSlett